Om oss

Innhold
Kurset er laget av Loyd Arve Nornes, som har jobbet over 20 år med oljehydraulikk. Dette offshore og onshore, og i forbindelse med vedlikehold, design, prototyping og testing. Loyd Arve har fagbrev innen bore og brønnteknikk, CETOP2 sertifikat innen oljehydraulikk og en ingeniørutdannelse innen prosess og energiteknikk. Han tok ingeniørutdannelsen på sin fritid mens han jobbet som hydrauliker offshore, og ble spurt av Høyskolen Stord Haugesund (HSH) om han kunne tenke seg å undervise ingeniørstudenter i dette faget. Han takket ja og gjorde dette i 3 år. Han har også undervist internt i flere industribedrifter. Kurset er laget på bakgrunn av pensumet han gikk igjennom på HSH. Det er rundt 40 videoer av variabel lengde som gir til sammen rundt 8 timer ren undervisning.

Opplegg
Selskapet har en nettside der en finner nyttig informasjon, eksempelvideoer, betalingsløsning for de som ønsker å kjøpe kurset direkte, samt blogposter og diverse annet. Selve kurset kjøres på et LMS system (Learning Management System) kalt TalentLMS. Dette er en internasjonal portal som ligner på ItsLearning. Kurset kommer i 2 varianter. En som ikke gir kursbevis og en som gjør. Innholdet er det samme, men på varianten som gir kursbevis er en nødt til å se hver film suksessivt og det er tester etter hver modul. En kan på denne varianten hoppe tilbake og se filmer om igjen, men ikke frem, som en kan på varianten uten kursbevis.

Referanser
Det er et stort gap mellom mengde hydraulikk i industrien og det som blir undervist i faget på norske skoler. Det er derfor stor etterspørsel etter denne kompetansen, og industrien tar unødvendig store kostnader og risiko om ikke de ansatte som jobber med dette har fått opplæring i faget. Med bakgrunn i dette kom ideen om å lage et videobasert kurs. Videobasert, for å kunne tilby et kurs med høy kompetanseheving til lav pris og samtidig løse problemet med at det er vanskelig, og kostbart, å sende ansatte bort i 5 dager på kurs.
Deltakere kan se videoene, og ta testene, ved hjelp av PC, mobil eller nettbrett, når og hvor det måtte passe. Det ble laget noen få videoer for å teste om dette var noe bedrifter var villig til å betale for.
Det ble solgt over 100 kurs før kurset var ferdig, noe som medførte at kurset ble ferdigstilt og tilbudt på markedet.
Kurset er kun markedsført gjennom digitale kanaler og var i første omgang tenkt til studenter og selvstendig næringsdrivende. Industrien oppdaget kurset raskt og vi har nå, blant andre, bedrifter som Hydro, Statkraft, Sintef, Oceaneering, Østensjø, Subsea7, Avinor og det norske forsvare på kundelisten.

Salgsvilkår
Forbrukerrådet har laget strenge regler for forbukerkjøp av varer over internett. Vi har valgt å overgå disse reglene, med vår 100 % fornøyd garanti. Om du ikke skulle bli fornøyd med kurset, får du hele beløpet du har lagt ut tilbakebetalt. Uten diskusjon. Send en epost til nornes@oljehydrualikk.no 

Bestillinger kan også sendes på epost. Du kan betale med faktura.
Send bestilling til: nornes@oljehydraulikk.no

Bestill enkeltkurs direkte her - med kursbevis kr. 1995,-
Bestill enkeltkurs direkte her - uten kursbevis kr. 995,-