Salgsvilkår

Salgsvilkår

Vi har 100% fornøyd garanti. Det vil si at du får alle pengene tilbake, selv om du har gjennomført hele kurset, uten diskusjon. Det er bare å sende en epost til: nornes@oljehydraulikk.no og skrive at kurset ikke var helt slik du så for deg, så returnerer vi hele beløpet.

Foretakets identitet
Kapilar AS
Solvigvegen 33
4280 Skudeneshavn
Org nr. 912 412 512
Tlf: 908 33 881
Epost: nornes@oljehydraulikk.no

Betaling
Du kan velge å betale med Vipps, Visa, PayPal eller med tilsendt faktura.
Om du velger å betale med Visa, Vipps eller PayPal, blir beløpet trukket med det samme. Ved valg av faktura vil betalingsfristen være 14 dager etter mottatt faktura.

Levering
Vi regner varen/tjenesten som levert når du får tilgang til kurset. Du får umiddelbart tilgang til kurset ved bestilling, selv om du velger å betale med faktura.

Varighet, bindingstid, oppsigelse
Kurset inneholder rundt 8 timer video, fordelt på 40 videoer og 9 emner. Du får tilgang til kurset i 60 dager. Når det er 3 dager igjen av tiden, får du en påminnelse. Der får du muligheten til å be om mer tid, om det skulle være nødvendig.
Det er ingen bindingstid. Vi har 100% fornøyd garanti, og du kan når som helst avslutte kurset og be om å få pengene tilbake. Dette kan gjøres ved å sende en epost til nornes@oljehydraulikk.no
Vi har ingen faste betalinger.

Angrerett, avbestilling, ombooking
Vi har 100% fornøyd garanti, og du kan når som helst avslutte kurset og be om å få pengene tilbake. Dette kan gjøres ved å sende en epost til nornes@oljehydraulikk.no
Om du skulle ønske å endre kurset til et annet, er det bare å be om dette på epost: nornes@oljehydraulikk.no Skulle du ønske et rimeligere kurs, får du differansen tilbakebetalt.
Vi har ingen vilkår for endring eller avbestilling av kurs. Det er bare å be om det.

Reklamasjon
Om du ønsker å avbestille eller klage, kan dette gjøres på epost nornes@oljehydraulikk.no eller telefon: 908 33 881

Loyd Arve Nornes