Oljehydraulikk er ettertraktet kompetanse.

Eksempelvideoer lenger nede på siden.

Dette videobaserte kurset vil gi deg kompetanse få andre har, og kan være avgjørende for om du blir valgt foran de du konkurrerer med på arbeidsmarkedet. 

Dette vet jeg fordi jeg jobbet som foreleser i faget på Høyskolen Vestlandet. Det var industrien som henvendte seg til skolen og ba dem om å ta oljehydraulikk inn i undervisningen. 

Mengde hydraulikk i industrien bare øker, mens faget nesten er helt fraværende på norske skoler. Det gjør at dette kan være en mulighet for deg til å skille deg ut på arbeidsmarkedet.

Om du allerede har fått deg jobb, vil det kunne være med på å gi deg nye muligheter der du jobber eller å gjøre din arbeidsgiver mer avhengig av deg og din kompetanse.

Kampanje:
Kurs med kursbevis nå kr. 1495,-


Kurset koster mindre enn du vil tjene på en dag og jeg gir deg 100% fornøyd garanti. Om kurset ikke er slik du tenkte deg, gir jeg deg alle pengene tilbake, uten diskusjon.

Videoene er enkelt forklart med 3D animerte komponenter. Du trenger innen kunnskap om hydraulikk på forhånd. Produktomtaler og eksempelvideoer lenger nede på siden.

Du kan se filmene når og hvor som helst. På PC, nettbrett eller mobil. Betal med faktura, kort eller PayPal. Du får tilgang med en gang. Kursbevis kommer i posten.

25% rabatt i en kort periode. Vær rask.

Bestill kurs.

Noen produktomtaler:


Kjempe bra

Kjempe bra kurs, hatt 2 fag på universitet hvor hydraulikk var hovedemnet men ditt kurs var bedre og ga mere informasjon enn de begge ilag.Fantastisk Bra 😃

Har nå hatt en oppgave i å ta dette kurset i forbindelse med å få en slags insikt i hvordan oljehydraulikk fungerer å er oppbygd siden rederiet vurderer videre kursing av andre arb kolleger. Eg kommer til å anbefale dette STERKT til rederiet:) Meget godt forklart av loyd i alle videoer , å en får en mere idé av oljehydraulikk slik loyd forklarer det mtp komponentene han viser frwm i videoene sine. 
Er blitt mye klokere enn eg var innen hyd, å klokere på hvordan ventiler, symbol & kompinenter er oppbydg når en får sett dette fra innsiden :)
Dette kan du loyd:)
Lat oss som har fått tatt dette kurset håpe på du går videre å lager en annet kurs innen mere avansert oljehydraulikk. 

 


Mye nytt og lærerikt

Dyktig foreleser, forklarer enkelt og greit, ikke noe prat om de store fiskene som dem fikk!her var det kun saklig tema om mange nyttig ting som jeg aldri har tenkt på, jeg har montert kalle år som jeg lærte i VVS, prinsippet er nesten det samme! Bytt ut vann med olje sa en daglig leder jeg hadde! Han tok skikkelig feil.
Dette kurset kan anbefales på det sterkeste, jeg har ca 40 kurs fra Nordsjøen og VVS ! Bare å melde seg på👍👍👍

 

Regulerbar aksial-stempelpumpe

Volumstrømsventiler